Novinky


Nezabudnuteľné letné dobrodružstvo v Penzióne Sileo

Nový biobazén - oáza pokoja a osvieženia

Predstavte si horúci letný deň. Slnko praží, ale vy sa cítite príjemne osviežení.

Ako je to možné? Odpoveď je jednoduchá - náš nový biobazén! Práve sme dokončili výstavbu unikátneho prírodného kúpacieho jazierka, ktoré je dokonalým miestom na únik pred letnými horúčavami. Krištáľovo čistá voda obklopená leknami vytvára skutočnú oázu pokoja.

A to nie je všetko! Naši najnovší obyvatelia - dva majestátne jesetery - sa postarajú o to, aby kúpanie bolo ešte väčším zážitkom. Vaše deti budú nadšené z možnosti pozorovať tieto fascinujúce ryby zblízka.

Počas túry si vychutnáte krásy nedotknutej prírody Račkovej doliny. Určite vás očarí tajomná atmosféra Jamnických plies, dva nádherné ľadovcové jazerá schované pod mohutnými bralami. Dolinou pretekajú dravé potoky s množstvom kaskád.

lets go outside

Aktivity pre celú rodinu

V Sileu vieme, že letné prázdniny majú byť plné nezabudnuteľných momentov pre celú rodinu.

Preto ponúkame:

  • Osviežujúce kúpanie v ekologickom jazierku
  • Dobrodružné aktivity v okolitej prírode Komfortné ubytovanie pre celú rodinu
  • Chutné jedlá pripravené z lokálnych surovín

Či už sa rozhodnete schladiť v našom jazierku alebo v tieni okolitých lesov, u nás si letné horúčavy užijete naplno a v pohode.

Molo na Sileu

Prečo si vybrať letnú dovolenku v Penzióne Sileo?

1. Jedinečný biobazén: Osvieženie v prírodnom prostredí bez chemikálií.

2. Blízkosť prírody: Objavujte krásy okolitých lesov a hôr.

3. Rodinná atmosféra: Vytvorte si spomienky, ktoré pretrvajú celý život.

4. Kvalitné služby: Komfortné ubytovanie a chutná domáca kuchyňa.

5. Zábava pre deti: Od pozorovania jeseterov až po dobrodružné hry v prírode.

Nepremeškajte šancu na dokonalú letnú dovolenku! Rezervujte si svoj pobyt ešte dnes a doprajte svojim deťom prázdniny, na ktoré nikdy nezabudnú. Podeľte sa o tento príspevok s priateľmi a rodinou - nech aj oni zažijú kúzlo leta v Penzióne Sileo!

Biojazierko

10 zaujímavostí o našom biobazéne v Penzióne Sileo

Prírodný filter: Náš biobazén využíva rastliny a mikroorganizmy na prirodzené čistenie vody, čím eliminuje potrebu chemikálií.
Domov pre jesetery: V našom biobazéne žijú dva majestátne jesetery, ktoré prispievajú k jedinečnému ekosystému.
Variabilná hĺbka: Biobazén má rôzne hĺbky, od plytčín pre deti až po hlbšie časti (max hlbka 2 m). Celoročná krása: Aj keď je kúpanie možné hlavne v lete, biobazén je krásnym prvkom záhrady po celý rok.
Podpora biodiverzity: Biobazén priťahuje rôzne druhy hmyzu, vtákov a iných živočíchov, čím podporuje lokálnu biodiverzitu.
Terapeutické účinky: Kúpanie v prírodnej vode má pozitívne účinky na pokožku a celkové zdravie.
Unikátny dizajn: Každý biobazén je jedinečný, náš je navrhnutý tak, aby sa dokonale začlenil do okolitej prírody.
Vzdělávací prvok: Biobazén slúži aj ako učebná pomôcka pre deti, ktoré sa môžu zoznámiť s vodnými rastlinami a živočíchmi a pozorovať vtáctvo. 
Nulová chemická záťaž: Voda z biobazéna sa môže bezpečne vracať do prírody bez akéhokoľvek negatívneho vplyvu na životné prostredie.

1. Čo je to biobazén? Biobazén je prírodné kúpacie jazierko, ktoré využíva prirodzené biologické procesy na čistenie vody namiesto chemikálií.
2. Je voda v biobazéne čistá? Áno, voda je veľmi čistá. Prirodzené filtračné systémy a rastliny udržujú vodu krištáľovo čistú bez použitia chlóru alebo iných chemikálií.
3. Nie je voda v biobazéne studená? Voda v biobazéne sa prirodzene zohrieva slnkom, takže v letných mesiacoch je príjemne teplá na kúpanie.
4. Ako často sa voda v biobazéne mení? Voda sa prirodzene čistí a cirkuluje, takže ju nie je potrebné meniť. Dopĺňame len vodu, ktorá sa odparí.