Lyžovanie v okolí

 

Najbližšie od nás, približne 10 minút jazdy autom, máte lyžiarske stredisko Podbanské. Vďaka nadmorskej výške 1100 m, v ktorej sa stredisko nachádza, má výborné podmienky na lyžovanie. Lyžiarska sezóna na svahoch v Podbanskom býva nadpriemerne dlhá a trvá v priemere 100 až 115 dní. Svahy strediska sú strednej a nízkej náročnosti, takže sú vhodné aj pre deti a menej zdatných lyžiarov. Nachádzajú sa tam 4 vleky a na svoje si prídu aj pokročilý lyžiari.

SKI Centrum Opalisko

Neďaleko Liptovského Mikuláša, približne 25 minút autom od nás, sa nachádza SKI Centrum Opalisko. Pre najmenších majú k dispozícii prírodné klzisko, sánkarsku dráhu a detský areál. V stredisku sa nachádza aj bežecký areál, ktorý má 30 km bežeckých tratí. Majú 5 umelo zasnežovaných zjazdoviek, 4 vleky a sedačku, takže dlhé rady vás isto nečakajú.

Sileo nie je len ubytovanie. Je to miesto, kam sa budete vracať kvôli prístupu, aký sa ťažko hľadá. Najlepšie naladení majitelia, čistučké izby, výborné jedlo, perfektne zásobený bar a to všetko v krásnom prostredí.

Sileo bola láska na prvý pohľad a nadchlo nás až tak, že sme tu spáchali žúrku nášho života – svadbu pre 150 ľudí rovno v záhradke penziónu. Skvelý personál, ktorý miluje výzvy, nám veľmi pomohol s realizáciou (zmobilizovali takmer celú Račkovú dolinu). Vďaka tomu nebudeme na náš deň s úsmevom spomínať len my, ale všetci návštevníci nášho trojdňového svadobného festivalu.

Kristína,
Bratislava

Jasná Nízke Tatry

Do tohto lyžiarskeho strediska sa dostanete po diaľnici približne za 28 minút.

Jasná ako najväčšia lyžiarska aréna ponúka množstvo aktivít. Výborné podmienky pre zimné športy, 49 km upravených zjazdoviek a moderný zasnežovací systém len potvrdzujú atraktivitu tohto strediska. Zimná sezóna trvá približne 5 mesiacov.

Jedlo pripravené špeciálne pre vaše chuťové poháriky

Čo by sme to boli za hostiteľov, keby sme vám nepripravili presne také jedlo, aké chcete?

Radi vám pripravíme čokoľvek, ale musíme podotknúť, že najobľúbenejším jedlom našich svadobčanov je tradičná slovenská kuchyňa v modernom prevedení. A potom druhá večera pripravená na grile.

Poznámka: Máme radi dobré jedlo a preto nepoužívame polotovary a zahusťovadlá (takže aj celiatik môže ochutnať každú omáčku).

Neobmedzujeme vás

Chcete si priniesť vlastné zákusky a tortu? V Sileu to chápeme a nechceme vás zbytočne obmedzovať.

Budeme radi, ak zákusky a tortu necháte na nás, ale svadba je váš deň a preto by malo byť po vašom.

Svadba

Aj deti si u nás prídu na svoje

Najmenším účastníkom svadby radi pripravíme polovičné porcie či dokonca samostatné menu. (Naposledy si toto detské menu pochvaľovali aj dospelí. :))

Chcete si užiť svadbu naplno a bez starostí?

V tom prípade vašim deťom radi zabezpečíme ich vlastný program. O zábavu sa postarajú naši animátori. Pre deti máme pripravené rôzne hry a k dispozícii sú aj ihriská, preliezky a slackline.

Vaše deti tak budú mať o zábavu postarané a vy sa môžete stopercentne sústrediť na rozhovory a tancovačky.

Svadba